PALVELUT

BRÄNDI-ILME

Logot, käyntikortit. esitteet, sähköiset esityspohjat, roll-upit ja messuständit, mainokset ja muut markkinointimateriaalit

Yhtenäinen ja edustava visuaalinen ilme on tärkeä osa yrityksen markkinointiviestintää.

Oikein suunniteltu ja toteutettu brändi-ilme luovat yritykselle uskottavuutta ja luotettavuutta sekä herättävät kiinnostusta. Suunnittelen yritysilmeitä startupeille tai autan kirkastamaan ja selkeyttämään jo olemassa olevan brändin visuaalista linjaa.

Suunnittelen myös monipuolisesti mainosmateriaaleja esim. esitteitä, julkaisuja, tuotepakkauksia sekä printti- ja sähköisen median mainoksia

VERKKOSIVUT

Ilmeikkäät ja toiminnalliset verkkosivut, joita on ilo katsella ja joissa haluaa viipyä vähän pidempään

Toteutan yhteistyökumppaniverkostoni kanssa kokonaisvaltaisia verkkopalveluratkaisuja – sivuja, jotka toimivat sisällöllisesti ja toiminnallisesti sekä näyttävät ja tuntuvat hyviltä!

Monivuotinen yhteistyökumppanini verkkosivujen toimituksissa on Lucci Oy. Meiltä saat avaimet käteen ratkaisut niin isompiin kuin pienempin sivustokokonaisuuksiin.

MOBIILI-SOVELLUKSET

Grafiikkaa ja käyttöliittymäsuunnittelua mobiilisovelluksiin

Grafiikkaa ja interaktiosuunnittelua mobiilisovelluksiin – olipa kyseessä älypuhelinten ns. hyötyapplikaatio tai visuaalisesti elämyksellinen pelisovellus.

Sovelluksen käyttöliittymägrafiikoiden suunnittelu ja toteutus (ikonien metaforien suunnittelusta ja lopputuotteen grafiikoiden tuotantoon)

Myynnin tueksi sovellusidean interaktiiviset demot